A A A A A

NOVOSTI

TREĆA IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUGE SLIJEPIH KARLOVAČKE ŽUPANIJE

16.03.2015

14.03 .u prostorijama Udruge održana je treća izvještajna Skupština Udruge slijepih Karlovačke županije. Uz članove Skupštine, skupu su prisustvovali i predstavnici prijateljskih udruga slijepih; Udruge slijepih Međimurske županije, Udruge slijepih Šibensko-kninkse županije, Udruge slijepih Istarske županije te Udruge slijepih Primorsko-goranske županije.
Članove Udruge posebno je obradovao dolazak predsjednika Hrvatskog saveza slijepih Vojina Perića koji je iskoristio ovu priliku kako bi ukazao na trenutnu lošu situaciju za slijepe osobe u Hrvaskoj. U svom obraćanju istaknuo je da se Savez zalaže za sustavno financiranje udruga osoba s invaliditetom, jer će u protivnom, u vrlo kratkom vremenu mnoge udruge početi nestajati.

Prisutni su iskazali zadovoljstvo dosadašnjim radom i poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu. Članovi Skupštine usvojili su Izvještaj o radu za proteko razdoblje, Financijski izvještaj te Operativno-financijski plan za 2015. godinu. Nakon radnog dijela održano je druženje članova Udruge igostiju.