A A A A A

NOVOSTI

PRIJATELJSKI SUSRET U „CUKRIĆIMA“

22.09.2015

U subotu, 22.09. Udruga slijepih Karlovačke županije prisustvovala je tradicionalnom susretu u organizaciji Udruge slijepih Istarske županije u Cukrićima kraj Pule.
Na događaju su također prisustvovali članovi Udruge slijepih Primorsko-goranske županije. Predsjednici triju udruga naglasili su kako je svrha takvih susreta prvenstveno druženje članova, dok je sportski dio u drugom planu.
Sportski dio sastojao se od ekipnog i pojedinačnog natjecanja u elektronskom pikadu, visećoj kuglani te šahu.
Od naših članova prisustvovali su Vlatko Golac, Milan Đurić, Vladimir Srpak, Slavko Kralj, i Denis Velimirović, dok je ulogu asistenta i vozača imala  naša djelatnica Ivana Canjar.
Iako je u ovakvim prijateljskim susretima sportski dio  manje važan, od rezultata koji su  ostvareni navest ćemo samo od naše Udruge.
Vlatko Golac u šahu od 6 natjecatelja osvojio je 2. mjesto, a u ekipnoj konkurenciji u elektronskom pikadu  osvojili  smo 2. mjesto. U pojedinačnom natjecanju u elektronskom pikadu od 8 natjecatelja Milan Đurić B1 (bez ostatka vida) osvojio je 1. mjesto, a Denis Velimirović B1 (bez ostatka vida) osvojio je 2. mjesto.
U kategoriji B2 sa ostatkom vida Slavko Kralj osvojio je 2. mjesto od osam natjecatelja. Turnir u visećoj kuglani bio je zanimljiv i napet, a na kraju natjecanja članovi Udruge osvojili su 3. mjesto. Susret je popratilo uglavnom  lijepo i toplo vrijeme i svi prisutni su se lijepo proveli i otišli svojim domovima s lijepim uspomenama.