A A A A A

NOVOSTI

PRVO MJESTO ŠDS-a „4 RIJEKE“ NA TURNIRU U ZAGREBU

27.10.2015

U subotu 24. listopada članovi ŠDS-a „4 rijeke“ Karlovac sudjelovali su na tradicionalnom prijateljskom turniru koji organizira Pikado klub slijepih Zvuk iz Zagreba, a na kojemu su još bili nazočni ekipe iz Pule, Rijeke, Siska i Karlovca (SDS Karlovac).

Za ŠDS „4 rijeke“ nastupili su Denis Velimirović, Milan Đurić, Vladimir Srpak, Slavko Kralj, te Vlatko Golac kao rezerva, moralna podrška, dok je djelatnik Udruge Zoran Lukšić  bio u svojstvu službenog vozača, videćeg asistenta, te sudca.

Natjecanje je bilo organizirano u dvije grupe. U grupi A bili su Rijeka, Pula, prva ekipa Zvuka i drugi Karlovac. Grupa B sastojala se od naše ekipe, druge i treće ekipe Zvuka i Siska.

Nakon uspješne grupne faze koju smo završili kao prvi u skupini plasirali smo se u polufinale. Također su se plasirali prva ekipa Zvuka, te riječka i pulska ekipa.

Polufinalni susret s Pulom završio je 2:2 i morala se igrati majstorica po principu 701 od 20 rundi. Majstoricu su igrali svi igrači iz obje ekipe i na kraju je slavila ekipa ŠDS-a.

 U finalu su nas čekali Riječani koji su bili favoriti susreta. Naime treba reći kako su oni dominirali kroz prošlu sezonu Prve hrvatske pikado lige i osvojili maksimalnih 18 bodova.

Na kraju je slavila ekipa ŠDS-a „4 rijeke“ Karlovac ukupnim rezultatom 3:1 i napokon uzela zlato u Zagrebu.

Turnir je protekao s mnogo zanimljivih i napetih utakmica te, ono što je još važnije, u pravom prijateljskom i sportskom duhu.

 

(d.v.)