A A A A A

NOVOSTI

ODRŽANO 3. KOLO 1. PIKADO LIGE

14.01.2016

Udruga slijepih Karlovačke županije 12. siječnja bila je poprište 1. Pikado lige. Naime bilo je održano treće kolo iste u kojem smo ugostili Riječane koji su uz Slavonski Brod na vrhu lige.
Sastav ŠDS  „4 rijeke“  sačinjavao je Denis Velimirović B1 (bez ostatka vida), Milan Đurić B1 (bez ostatka vida), Slavko Kralj B2 (sa ostatkom vida) i Vladimir Srpak B2 (sa ostatkom vida). Vlatko Golac B1 te Izet Hasanagić B2 su bili zamjene.
Ekipu iz Rijeke su činili Tomislav Lilić B1, Ivan Kombol B1, Viliam Jelušić B2 i Nenad Marković B2, dok je kod njih Milutin Topić B2 bio zamjena.
Za razliku od prošle godine kada smo pretrpjeli  težak poraz i izgubili 11:1, ove godine bilo je znatno bolje. Gotovo svi mečevi bili su napeti te su nijanse kao i sreća odlučivale pobjednika. Na kraju je  konačni rezultat bio 7:5 u korist Riječana.
Nakon tri kola naša ekipa ima samo jedan bod, međutim treba također uzeti u obzir da smo igrali i protiv tri najteže ekipe u ligi. Slijedeće kolo održat će se 13. veljače i domaćini smo Galiji iz Zagreba.