A A A A A

NOVOSTI

IZBORI U UDRUZI

03.03.2016

Godina 2016. bila je izborna za Udrugu slijepih Karlovačke županijje. Birala su se nova tijela koja će voditi udrugu naredne četiri godine.
19. siječnja okupio se Zbor članstva udruge, te je razriješen stari sastav Skupštine i izabrano je novih 13 zastupnika čiji zadatak je bio izabrati Izvršni odbor iz čijih redova se bira predsjednik i podpredsjednik Udruge i zastupnik unutar Hrvatskog saveza slijepih. Također se birao Nadzorni odbor, te tajnik udruge.
01. ožujka se okupila novoizabrana Skupština te su također bili prisutni predsjednici triju prijateljskih udruga; zlatko Kuftić iz Udruge slijepih Istarske županije, Marijia Ciglar iz Udruge slijepih Međimurske županije i Emil Mandarić i Ivan Kombol iz Udruge slijepih Primorsko-goranske županije.
Nakon uvodnih riječi dobrodošlice predsjednika Udruge gosp. Vlatka Golca, pričalo se i o problemima udruga kao i poboljšanju međusobne suradnje. Potom se započelo sa dnevnim redom u 17 točaka. Nakon prijedloga kandidata za Izvršni odbor su izabrani slijedeći članovi: Vlatko Golac, Antonija Hasan, Denis Velimirović, Mario Šutalo i Štefica kapitanić.
Skupština je za predsjednika ponovo izabrala Vlatka Golca te Antoniju Hasan za  podpredsjednicu.
Potom je održan sastanak Izvršnog odbora gdje su članovi potvrdili Zorana Lukšića za tajnika Udruge, te Antonijju Hasan za delegata unutar Hrvatskog saveza slijepih.
Nakon službenog dijela okupljeni su nastavili s neformalnim druženjem te poželjeli starom-novom vodstvu Udruge i daljnji uspješan rad.