A A A A A

NOVOSTI

NOVA SEZONA 1. HRVATSKE PIKADO LIGE

24.10.2016

Četvrtak, 20. listopada bio je početak nove sezone 1. Hrvatske pikado lige za ŠDS „4 rijeke“. Prvu sezonu smo bili treći, drugu četvrti, a što nosi ova sezona, to nitko ne zna. Međutim, ipak se nadamo dobroj igri. 

Ždrijeb je odlučio da prvo kolo igramo protiv dvostrukih prvaka Hrvatske Rijeke, dok su oni također odlučili doći u najboljem sastavu i pritom nam znatno otežati mogućnost pobjede.  

Rijeka: Tomislav Lilić B1, Ivan Kombol B1, Nenad Marković B2 i Viliam Jelušić B2. 
ŠDS-ovci su također bili u provjerenom sastavu: Denis Velimirović B1, Milan Đurić B1, Slavko Kralj B2 i Vladimir Srpak B2. 

Nakon uvodnih riječi dobrodošlice predsjednika udruge Vlatka Golca, pikadisti su započeli natjecanje koje je sudio Pavao Umnik. Iako su više-manje svi mečevi bili izjednačeni, strelica je bila naklonjenija Riječanima, te su zasluženo pobijedili rezultatom 9:3.

Unatoč malim tehničkim problemima koje je prouzrokovao naš pikado aparat, natjecanje je proteklo dobro, te smo također imali i dovoljno vremena između nastupanja podružiti se s našim riječkim prijateljima. 

Unatoč lošem startu, ne predajemo se i okrećemo se ka slijedećem kolu. Točan datum još nije određen, no znamo da će bit u mjesecu studenom, te nam u goste dolazi ekipa Učka iz Pule. 

d.v.