A A A A A

NOVOSTI

TRADICIONALNI PIKADO TURNIR U UDRUZI SLIJEPIH (07. SRPNJA 2018.)

09.07.2018

Grad Karlovac „rodio“ se 13. srpnja davne 1579. Godine.

Torta koju smo pripremili u čast bila je napravljena od turnira u elektronskom pikadu, a proslavi su nazočili i naši prijatelji iz Šibenika, Pule, Rijeke, Čakovca te Zagreba.

Nakon okrijepe došlo je vrijeme i za sportski dio i početak natjecanja.

Turnir je bio podijeljen u dvije skupine:

A: Rijeka, Galija, Četiri rijeke i Čakovec

B: Pula, Zvuk i Šibenik

Za ekipu „4 rijeke“ nastupili smo u slijedećem sastavu: Denis Velimirović B1, Milan Đurić B1, Slavko Kralj B2, a prvi službeni nastup za razbojnike imao je naš novi član Boris Matešić u B2 kategoriji.

Zahvaljujući pomalo čudnovatom, ali vjerojatno nikad viđenom sustavu bodovanja u grupnoj fazi polufinale su vidjele slijedeće ekipe: Pula, Zvuk, Galija i Čakovec.

Kao i uvijek mečevi su bili zanimljivi, a neki bome i napeti i na kraju je 1. mjesto zasluženo osvojila ekipa iz Čakovca.

Poredak:

1. ŠUS Zrinski, Čakovec

2. PKS Galija, Zagreb

3. PKS Zvuk, Zagreb

4. Udruga slijepih Istarske županije

5. ŠDS „4 rijeke“ Karlovac

6. SKS Rijeka

7. Udruga slijepih Šibenik

Turnir je prošao u najboljem redu, svi smo se dobro zabavili i načavrljali, a šećer na kraju odličnog dana bila je i velika pobjeda naših vatrenih kockica protiv Rusije :D

Također bih Iskoristio priliku te bi se i ovim putem zahvalio svim ekipama na dolasku u prostorije na Strossmayerovom trgu, a posebna zahvala našim djelatnicama i imenjaku iz Pule koji nam je i ove godine pomogao u suđenju J

Vidimo se i na godinu J

(Denis Velimirović)